ordfører for alle

Jeg vil bli DIN ordfører!

Jeg vil bli DIN ordfører.

Politiske slagord og løfter blir ofte store ord og høytsvevende tanker. Utvikling, kostnadskontroll og visjoner. Fine ord, men hva betyr det for deg og din hverdag? For deg som velger handler det om at skole og barnehage gir barna det springbrettet de trenger for å klare seg i livet, at foreldre og besteforeldre får den pleien de trenger, og at du kan være trygg på at jobben ikke forsvinner for å oppnå kortsiktig økonomisk gevinst.

Politikkens oppgave må være å gjøre det mulig for mennesker å virkeliggjøre sine drømmer uansett ambisjonsnivå. Du skal få muligheter til å bli den beste utgaven av deg selv.

For meg handler politikk om å bry seg.

Det å være ordfører handler ikke om å gjøre alle til lags, men å gjøre det som kommer alle til gode. Et spesielt ansvar har vi for dem som ikke har det så bra.

Sykdom, funksjonshemming, arbeidsledighet. Det er mange årsaker til at ikke alle får gleden av å være med i samfunnets eliteserie. Ingen trenger et lag mer enn den som ikke har noen å være på lag med.

Mitt mål er å bli ordføreren også for dem som har en vanskelig hverdag, og ingen merker en positiv endring bedre enn den som har det tyngst fra før.

At flest mulig har et godt liv er nemlig et gode for oss alle. Vi kan aldri vite når vi selv kan trenge hjelp. Det eneste som er sikkert er at den dagen kommer for de fleste av oss.

Mitt og Arbeiderpartiets mål er at Rakkestad skal være et enda bedre sted å være for barn, ungdom, familier og eldre. Som ordfører vil jeg legge til rette for at vi har nok kapasitet til å ta oss av de eldre, enten du velger å bo hjemme eller ønsker andre løsninger. Arbeiderpartiet vil sørge for at det skal være mulig å etablere seg i Rakkestad enten dere ønsker å stifte familie eller starte en bedrift.

Som ordfører vil jeg også bli leder for bygdas største arbeidsplass: Rakkestad kommune. Dere som jobber her kan være sikre på at jeg skal gjøre alt som står i min makt, slik at dere kan fortsette den fantastiske innsatsen dere gjør for oss alle.

Mitt og Arbeiderpartiets mål er at vi også i de neste fire årene kan jobbe sammen på tvers av partiene for å finne felles løsninger til beste for rakstingen. Vi har satt oss ambisiøse mål for kommunen vår, og de har vi alle et ansvar for å nå. Vi har ansvaret for å se helheten, og ethvert økonomisk mål er null verdt hvis det i neste omgang vil skape problemer både for oss selv og våre etterkommere.

Jeg mener at både veien og målet er sterkere felleskap. Hvis du mener det samme, håper jeg du stemmer på meg og Arbeiderpartiet ved valget 8. og 9. september.

Sammen håper jeg vi kan fortsette det gode arbeidet vårt for å gjøre Rakkestad til et godt, inkluderende, bærekraftig lokalsamfunn.

Godt valg!

Hilsen

Knut-Magne

ordfører for alle