Derfor er han ordføreren for meg!

Derfor er han ordføreren for meg. 

Det er et godt politisk miljø i Rakkestad og sammen med dyktig administrasjon og medarbeidere gir det oss i Rakkestad gode kommunale tjenester. Men, det er ingen selvfølge at det vil fortsette slik. Det har blitt prioritert og det har vært kjempet for. Spesielt av Knut-Magne. Han har gjennom sine 12 år i politikken vært tydelig på at han er imot privatisering av kommunale tjenester. Dette gjør at de ansatte vi har i vår kommune, har et talerør og vi har en ordfører som vet at ved å gi alle samme grunnlag utjevner det forskjeller. 

Ok, så kan man si at private leverandører kan gi oss samme tjeneste like godt. Mitt første spørsmål er: Kan de? Virkelig? Andre spørsmål vil være: På hvilken bekostning? Sykehjemsmat har vært et hett tema. Vi er stolte av å ha kjøkkenet på Skautun, dette gir pasienter og brukere mulighet til å få god hjemmelaget mat! Hvordan ville private aktører levert? Mest sannsynlig storproduksjon - helt sikkert storproduksjon. Mat hadde det blitt, men hadde den appellert til spiseglede og matlyst? Ta det fra en som jobber på sykehuset. Mest sannsynlig ikke - med mindre du er sykt sulten. Knut-Magne og Rakkestad Arbeiderparti skal ikke privatisere kjøkkenet på Skautun - det er vi garantister for. Vi skal heller ikke privatisere renhold, vaktmestertjenesten, hjemmebaserte tjenester, barnehage, skole eller annen kommunaltjeneste. 

Senterpartiet har flere dyktige politikere med Fjeldstad i spissen. Men i den tiden jeg har vært med i politikken har Senterpartiet aldri vært klare på sin mening om privatisering. For meg gjør dette at Knut-Magne er riktig å stemme på ved årets valg. Ved å stemme på Knut-Magne sikrer man en tydelig stemme mot privatisering av kommunale tjenester og en fellesskapstanke som trengs mer og mer med dagens regjering.

Tina Ødegård Holt, 2.kandidat Rakkestad Arbeiderparti.

Stem på Knut-Magne!