Bli bedre kjent med Knut-Magne!

Bli bedre kjent med vår ordførerkandidat Knut-Mange Bjørnstad!

Knut-Magne (39) har bodd i Degernes i Rakkestad hele livet. I tillegg til å være kommunepolitiker, er han lærer. Her kan du bli bedre kjent med Knut-Magne!

Om Knut-Magne:

39 år

Bor på Degernes

Har en katt

KMB

Knut-Magne Bjørnstad er vår ordførerkandidat i Rakkestad.

Hvorfor valgte du Arbeiderpartiet?

- Fordi fellesskap er det viktigste virkemiddelet vi har. For meg er det viktig at alle skal ha like muligheter til å lykkes, og at det tilrettelegges for at man skal kunne leve et godt liv, uavhengig av hvem man er og hvor man kommer fra. Arbeiderparti er et helhets-parti, og det er en egenskap jeg tenker er viktig for å kunne løse de store oppgavene. Vi har politikk på alt, og det vi ikke har politikk på, utvikler vi politikk på. På den måten holder vi oss relevante og oppdaterte, noe jeg også fant viktig da jeg valgte parti. Jeg har vært ordførerkandidat tidligere, og nå er jeg takknemlig for å ha fått den tilliten igjen. Å få muligheten til å engasjere seg og være med å ta Rakkestad videre er noe jeg gleder meg veldig til og over.

"Arbeiderparti er et helhets-parti, og det er viktig for at vi skal kunne løse utfordringene vi står overfor."

– Knut-Magne Bjørnstad

Hva synes du er det beste med Rakkestad?

- Det er veldig mye som er bra med Rakkestad. Vi har nærhet til alt du kan tenke deg av friluftsområder, kanskje bortsett fra fjell. Rakkestad sentrum er blitt veldig fint, og det passer veldig godt inn i kommunen. Vi er gode på samhold og mangfold, og det er mye som skjer. Jeg er stolt av Gatebil og turene som arrangeres i området, og gleder meg over at kommunen utvikler seg. Fremover håper jeg vi lander saken om sykehjem her i Rakkestad, da det vil skape trygghet for innbyggerne. Da tror jeg kommunen blir enda bedre.

Hva er dine viktigste saker?

- I tillegg til å lande saken om sykehjem, er jeg opptatt av at Rakkestad skal ha trygg økonomisk styring. Det er viktig for meg at kommunen består som en egen kommune, og da må vi ha råd til de ulike velferdstjenestene våre. En tredje sak som er viktig for meg er å utjevne sosiale forskjeller og tilrettelegge for gode liv i Rakkestad. Jeg mener likevel at å sørge for trygg økonomisk styring er løsningen på de fleste av de store problemene. Derfor er jeg stolt av å være ordførerkandidat for nettopp Arbeiderpartiet - vi klarer å se det store bildet. 

5 kjappe med Knut-Magne:

1. Hvem er ditt politiske forbilde?

- Jens Stoltenberg.

2. Hva liker du å gjøre når du ikke er på jobb eller er politiker?

- Da er jeg glad i dra på elgjakt!

3. Hva er ditt beste politiske minne?

- Valgseieren i 2015! 

4. Hva heter katten din?

- Hadia:)

5. Hva har du av tidligere politisk erfaring?

- Har tre perioder i kommunestyret, to perioder som gruppeleder og jeg sitter i formannskapet i Rakkestad.